Day 29

Day 29 - Hallo guys! Free Your Mind, This time, i write about Day 29, from any sources that i think you can be used for your information. I hope everything in this posting can be very useful for you. Ok, here it is! .

Title : Day 29

You can also look


Day 29

Téma: Tvoje ciele na nasledujúcich 30 dní.

Fuu, páni. Tak to som si teda vybrala obdobie. Nasledujúcich 30 dní bude asi dosť rušných. Tak poporiadku. 
Ako prvé sa musím psychicky pripraviť na výsledky z certifikátu IELTS, ktoré by mi v piatok mali prísť mailom. Od toho záleží moja nálada na celé prázdniny. Verím, že bude viac než dobrá a ja budem nadšene výskať na celú bytovku :D Ďalším plánom bude oslava, verím-že-dobrých výsledkov neskôr večer na diskotéke a minimálny spánok. Na ďalší deň cestujem do môjho rodného mesta, Bardejova, kde sa budú konať krstiny mojej malej sesterničky, ktorá sa narodila na Mikuláša. Už sa neviem dočkať, ako ju uvidím a pochovám (vo význame podržím, nie do hrobu :D ). Nasledujú dva dni pečenia a varenia a príprav na Vianoce spolu s balením darčekov a príležitostným dokupovaním, ako poznám mojich rodičov. Počas toho všetkého by som sa ešte mala venovať aj písaniu Personal Statement-u na prijímačky. Na Štefana sa, samozrejme, ide na zábavu. Ešte netuším kam, ale niečo sa určite nájde. Do Silvestra tipujem, že budem písať ten list a hádam ho dotlačím k finálnej verzii. Ak nie, tak budem musieť pokračovať do konca prázdnin. Na Silvestra ešte plány nemám, čo je síce neobvyklé, pretože o tomto čase sa už väčšinou vie, kto bude mať dom či byt a kde je aká párty, no asi to nechám na náhodu a uvidíme, kde napokon skončím. No doma to určite nebude :D Na Nový rok si pekne dospím všetky zameškané noci a ďalej si budem užívať prázdniny leňošením v tom lepšom prípade alebo písaním listu v tom horšom. Piatky niekde vonku a v utorok očakávať novú sériu Teen Wolf. V stredu pekne do školy a večer zhliadnutie Pretty Little Liars a Ravenswood. Ako inak ma neminú posledné písomky, odpovede a príprava podkladov na maturitné okruhy. Ďalší týždeň v stredu si pozriem novú epizódu The Originals a v štvrtok Arrow spolu s The Tomorrow People. V piatok budem oslavovať narodeniny namiesto nedele a budem sa tešiť na novú časť The Vampire Diaries, ktorá bude o týždeň.

Aké sú vaše plány? :)


That's all information about Day 29

And i hope the information about Day 29 can be usefull for you guys. Alright, this is article may so useful for you guys. Thank You.

You are reading the article about Day 29 and the permalink of the article is https://ai-freeurmind.blogspot.com/2013/12/day-29.html I hope this article can be helpful and useful.

Tag :

0 Response to "Day 29"